Partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van bedrijven en verenigingen waarmee wij een speciaal samenwerkingsverband hebben of die we jullie zeer sterk aanbevelen.

Bij volkscafe De Cam te Gooik kan je terrecht voor een smakelijke authentieke maaltijd in de sfeer van vroeger of een artisanaal streekbier


Je kan er niet alleen terrecht voor hun huisbier "Guuëkeneer", een geuze of lambiek maar ook voor een streekgerecht dat met veel liefde voor het vak wordt klaargemaakt. De gerechten zijn eerlijk en met oog voor het product klaargemaakt zoals in de tijd van grootmoeder.


De Cam werkt met de pensen en de boerenkop van De Pensmobiel en weet er als geen ander hoe je er een lekker gerecht mee op tafel tovert. Het volkscafe wordt gerund door een team die ervoor zorgt dat er steeds een familiale, volkse sfeer hangt.  Samen met De Cam maken wij ook deel uit van Pajottenland+ om zo de authentieke en streekproducten meer in de kijker te zetten.


Heb je dus geen zin om te koken of heb je zin in een frisse pint?  Dan is De Cam te Gooik hét adres om te ontdekken.Voor meer info over De Cam:


VZW Jao is een stichting die zich inzet voor bouw van nieuwe scoutslokalen in Oetingen. Hun doel is om hun leden een veilige en aangename omgeving te geven in het hartje van Oetingen. Dit prachtige initiatief dat zich rechtreeks inzet voor de Gooikse jeugd wordt door ons gesteund.Voor meer info over VZW Jao:

Een uniek hotel midden in de natuur met een hart voor mensen en voor de streek!

Hostellerie Au Coeur du Spinois is een hotel enig in België en mag zich met reden het meest menselijke hotel noemen. In deze hostel kan u niet alleen verblijven als zakenman/zakenvrouw of als toerist maar het bied ook de mogelijkheid om hier te verblijven als zorggast. 

Het zorghotel biedt de zorgen van een thuisverpleegster in een familiale hotelomkadering met alle bijhorende comfortzaken zoals speciale bedden. 

Revalideren na een zware operatie of herstellen van een letsel waardoor alleen thuis nogal moeilijk gaat? Dan is een verblijk in dit hotel echt een aanrader! 

De sfeervolle en huiselijke kamers doen je er direct thuisvoelen en de keuken bereidt eerlijke, authentieke streekmaaltijden. 


Voor meer info over dit zorghotel:

Gezellig vakantieappartement aan de Belgische kust.


Op vakantieverhuurwenduine.be kan je terrecht voor het huren van een gezellig vakantieappartementje in hartje Wenduine. Het pand heeft 2 slaapkamers (met airco) en heeft slaapgelegenheid voor 4 personen. Alle comfort aanwezig. Gelegen in een zeer rustige straat maar op minder dan 5 minuten wandelen van alle nodige faciliteiten (winkels, horeca, strand, zwembad,...).